Acest site este de vanzare. Nu se mai percep comenzi. Pentru mai multe detalii sunati la: 0751064455

Acasa>Fungicide>Merpan 80 WDG

Merpan 80 WDG

Descriere

Merpan 80 WDG

Producator: Makhteshim Agan, Israel

Clasificare produs: Xn (nociv), N (periculos pentru mediu)

Substanta activa: 80% captan

Conditionare: granule dizolvabile in apa

Caracteristici: fungicid de contact, cu un spectru foarte larg de combatere a bolilor la majoritatea plantelor cultivate: culturi de camp, culturi horticole (legume, pomi, capsun, vita de vie) plante ornamentale, boli de depozit etc. Actioneaza prin contact asupra miceliului si sporilor ciupercilor fitopatogene, asigurand o combatere preventiva si curativa. Este compatibil cu majoritatea insecto-fungicidelor utilizate in Romania, cu exceptia produselor alcaline.

Mod de utilizare: se fac tratamente la avertizare sau la aparitia/depistarea primelor simptome. Nu se recomanda aplicarea tratamentelor la temperaturi ce depasesc 30°C. Se pastreaza un timp de pauza dupa ultimul tratament, de 14 zile - la tutun, castraveti, ceapa, fasole, mar, prun, piersic si vita de vie, pentru combaterea mucegaiului cenusiu - si 21 de zile cand se trateaza tomatele si vita de vie, pentru mana. In pomicultura se recomanda mai ales la soiurile sensibile si in situatiile in care se urmareste o calitate cat mai buna a fructelor, datorita faptului ca s-a constat prin aplicarea sa o finisare foarte buna a epidermei fructelor. Aplicat inainte de recoltare previne in mod eficient instalarea unora dintre bolile de depozitare specifice marului.

Politica de confidentialitate | Cum cumpar | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Masuri de siguranta | ANPC

Copyright 2011 Jellyfish SRL, CUI: RO28403305, Reg Com.: J35/992/28.04.2011 | Site realizat de Jellyfish