LUNI - VINERI: 10:00 - 18:00

Acasa>Raticide si rodenticide>Raticid Rodex Pasta Bait

Raticid Rodex Pasta Bait

Descriere

Raticid Rodex Pasta Bait

Momeala pentru combaterea rozatoarelor sub forma de pliculete de 15 g, pe baza de Bromadiolone.

Substanta activa: Bromadiolone 0.005 %.
Daunatori: Sobolani si Soareci.

Rodex Pasta Bait este o momeala gata de utilizare. Rodex Pasta Bait este un raticid sub forma de pasta de culoare roz, ambalat in pliculete de 15 g ce sunt confectionate dintr-o hartie speciala, biodegradabila. Are un amestec de faina, de grau, cereale tocate, untura moale si aroma de arahide sintetice pentru o hrana cu energie ridicata. Utilizarea aromei de arahide sintetice permite produsului sa fie folosit in situatii sensibile, atunci cand produsele care contin nuci nu ar fi autorizate. Rodex Pasta Bait este un raticid eficient impotriva tuturor rozatoarelor. Are un continut ridicat de energie ce face formularea sa fie folosita si in situatii de frig sau acolo unde rozatoarele au refuzat alte momeli.

Informatii de utilizare impotriva sobolanilor:

Securizaţi momeală in cantitati de 15 - 200 gr în staţii de intoxicare acoperite, protejatecu cheie care se plaseaza la interval de 10 m (5m în zonele cu infestare ridicată) înzonele în care şobolanii au fost semnalaţi. Verificaţi la intervale regulate consumulmomelilor şi înlocuiţi-le pe cele consumate, sau deteriorate, până când consumulîncetează. Repetaţi tratamentul în cazul infestaţiilor nou apărute (ex. urme noi sauexcremente).

Nu mutaţi şi nu deranjaţi statiile de intoxicare timp de câteva zile după plasareamomelii. Dacă in 7 – 10 zile nu se semnalizeaza consumul momelii din statiile de intoxicare mutati-le in alta zona pe care o considerati infestată cu şobolani. Dacă toată momeala a fost consumată, reîncarcati statiile de intoxicare cu cantitatea de momeală maxima admisa şi plasaţi mai multe staţii de intoxicare. Înlocuiţi momelile consumate de rozătoare, sau cele care au fost afectate de apă sau care au fost contaminate demurdărie. Nu măriţi cantitatea de raticid in statia de intoxicare. În sistemele de canalizare – Pentru utilizare în sistemele de canalizare, unde nu există risc pentru copii, animale de companie şi specii neavizate se vor securiza plicurile la structurile disponibile, cu sârmă, astfel încât plicurile să nu fie luate de apă.

Securizaţi momeli de 15 – 200 gr pe staţie la structurile disponibile astfel încât momeala să nu fie luată de apă. Verificaţi la intervale regulate consumul momelilor şi înlocuiţi momelile consumate sau deteriorate până când consumul încetează. Repetaţi tratamentul în cazul infestaţiilor nou apărute.

Informatii de utilizare impotriva soarecilor:

Securizaţi momeli de 15 – 30 gr în staţii de intoxicare acoperite plasate la interval de 5m (2m în zonele cu infestare ridicată) în zonele în care au fost văzuţi şoareci. Verificaţi la intervale regulate consumul momelilor şi înlocuiţi-le pe cele sau deterioratepână când consumul încetează. Repetaţi tratamentul în cazul infestarilor nou apărute(ex. urme noi sau excremente).

Şoarecii sunt foarte curioşi, şi ar putea ajuta programul de combatere dacă aţi muta momelile la interval de 2-3 zile, atunci când punctele de intoxicare sunt inspectate şi reumplute. Controlaţi frecvent punctele de intoxicare în primele 10-14 zile şi înlocuiţi momelile consumate de rozătoare, cele afectate de apă sau contaminate de murdărie. Dacă toată momeala a fost consumată, reîncarcati statiile de intoxicare cu cantitatea de momeală maxima admisa şi plasaţi mai multe staţii de intoxicare. Nu măriţi cantitatea de raticid in statia de intoxicare.

Producator: PelGar International.

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei.

Reducere in functie de comanda - Armag

Politica de confidentialitate | Cum cumpar | Termeni si conditii | Masuri de siguranta | ANPC | Nexles