LUNI - VINERI: 10:00 - 18:00

Acasa>Raticide si rodenticide>Raticid Vertox Pasta Bait

Raticid Vertox Pasta Bait

Descriere

Raticid Vertox Pasta Bait

Momeala pentru combaterea rozatoarelor sub forma de pliculete de 15g, pe baza de Brodifacum.

Substanta activa: Brodifacoum 0.005%.

Daunatori: Sobolani si Soareci.

Aplicare: in interior si in reteaua de canalizare.

Vertox Pasta Bait este un raticid sub forma de pasta de culoare albastra, ambalat in pliculete de 15 g ce sunt confectionate dintr-o hartie speciala, biodegradabila. Vertox Pasta Bait este o momeala gata de utilizare. Are un amestec de faina, de grau, cereale tocate, untura moale si aroma de arahide sintetice pentru o hrana cu energie ridicata. Utilizarea aromei de arahide sintetice permite produsului sa fie folosit in situatii sensibile, atunci cand produsele care contin nuci nu ar fi autorizate. Vertox Pasta Bait este un raticid eficient impotriva tuturor rozatoarelor. Are un continut ridicat de energie ce face formularea sa fie folosita si in situatii de frig sau acolo unde rozatoarele au refuzat alte momeli.

Informatii de utilizare impotriva sobolanilor:
Securizaţi momeală in cantitati de 15 - 60 gr în staţii de intoxicare acoperite, protejatecu cheie care se plaseaza la interval de 10 m (5m în zonele cu infestare ridicată) înzonele în care şobolanii au fost semnalaţi. Verificaţi la intervale regulate consumulmomelilor şi înlocuiţi-le pe cele consumate, sau deteriorate, până când consumulîncetează. Repetaţi tratamentul în cazul infestaţiilor nou apărute (ex. urme noi sauexcremente).

Nu mutaţi şi nu deranjaţi statiile de intoxicare timp de câteva zile după plasarea momelii. Dacă in 7 – 10 zile nu se semnalizeaza consumul momelii din statiile deintoxicare mutati-le in alta zona pe care o considerati infestată cu şobolani. Dacă toată momeala a fost consumată, reîncarcati statiile de intoxicare cu cantitatea de momeală maxima admisa şi plasaţi mai multe staţii de intoxicare. Înlocuiţi momelile consumatede rozătoare, sau cele care au fost afectate de apă sau contaminate de murdărie. Nu măriţi cantitatea de raticid in statia de intoxicare.

În sistemele de canalizare – Pentru utilizare în sistemele de canalizare, unde nuexistă risc pentru copii, animale de companie şi specii neavizate se vor securizaplicurile la structurile disponibile, cu sârmă, astfel încât plicurile să nu fie luate de apă. Securizaţi momeli de 15 – 60 gr pe staţie la structurile disponibile astfel încât momealasă nu fie luată de apă. Verificaţi la intervale regulate consumul momelilor şi înlocuiţimomelile consumate sau deteriorate până când consumul încetează. Repetaţi tratamentul în cazul infestaţiilor nou apărute.

Informatii de utilizare impotriva soarecilor:
Securizaţi momeli de 15 gr în staţii de intoxicare acoperite plasate la interval de 5m (2m în zonele cu infestare ridicată) în zonele în care au fost văzuţi şoareci. Verificaţi laintervale regulate consumul momelilor şi înlocuiţi-le pe cele sau deteriorate până cândconsumul încetează. Repetaţi tratamentul în cazul infestarilor nou apărute (ex. urmenoi sau excremente). Şoarecii sunt foarte curioşi, şi ar putea ajuta programul de combatere dacă aţi mutat momelile la interval de 2-3 zile, atunci când punctele de intoxicare sunt inspectate şi reumplute. Controlaţi frecvent punctele de intoxicare în primele 10-14 zile şi înlocuiţi momelile consumate de rozătoare, sau cele care au fost afectate de apă sau care au fost contaminate de murdărie. Dacă toată momeala din a fost consumată, reîncarcati statiile de intoxicare cu cantitatea de momeală maxima admisa şi plasaţi mai multe staţii de intoxicare. Nu măriţi cantitatea de raticid in statia de intoxicare.

Producator: PelGar International.

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei.

Reducere in functie de comanda - Armag

Politica de confidentialitate | Cum cumpar | Termeni si conditii | Masuri de siguranta | ANPC | Nexles